خبرهای جدید از شبكه ملی اطلاعات در راهست

خبرهای جدید از شبكه ملی اطلاعات در راهست

به گزارش ابرنت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به گسترش رسانه های مجازی و امن شدن آنها بعد از تحقق شبكه ملی اطلاعات، از تكمیل زیرساخت های لایه های اطلاعاتی شبكه ملی و نتایج جدیدی درباره این شبكه اطلاع داد.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، حالا دیگر ارتباطات به تلفن و اینترنت هم محدود نمی گردد و باآنکه این مسیر بیشتر از ۱۵۰ سال پیش با تلگراف آغاز شد، اما با فناوری هایی مانند نسل پنجم اینترنت که صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات را دگرگون خواهد کرد، گره خورده و از آنجایی که سرعت رشد فناوری بسیار بالاست، در آینده شاهد تحولات بیشتری هم خواهیم بود.
صنعت ارتباطات حدودا ۱۵۰ سال پیش با تلگراف شروع شد و بعد از آن تلفن بود که برای مدت زمان زیادی وظیفه برقراری ارتباط بین افراد را بر عهده داشت. اما عمر گوشی همراه به کمتر از سه دهه می رسد و موبایل های امروزی با سیستم های عامل هوشمند، حتی عمری ۱۰ سال دارند. علیرغم این در همین سال ها هم فناوری های جدید، ارتباطات را به نحوی دگرگون کردند که پیام ها از حالت متنی و صوتی به تصویری تبدیل گشته است.
روز جهانی ارتباطات، هفدهم ماه می است و به همین مناسبت و به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدجواد آذری جهرمی -وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات- در یک برنامه رادیویی، با اشاره به توسعه ارتباطات در کشور اظهار داشت: هم اکنون در کشور با سرمایه گذاری های قابل توجه روبرو می باشیم و از سویی بخش زیادی هم دولت سرمایه گزاری نموده است، خدمات ارتباطی نسل ۳ و ۴ در همه شهرهای کشور برقرار است و نزدیک به ۸۳ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور دسترسی به اینترنت دارند. بیشتر از ۷۰ میلیون کاربر شبکه اینترنت در کشور داریم و این آمار در میان کشورهای منطقه بی نظیر است.
وی با اشاره به اینکه فعالیت بخش آی سی تی در همه حوزه ها شامل آموزش، سلامت و بانکداری فعال است، اضافه کرد: حدودا هیچ کدام از این حوزه ها بدون استفاده از فضای ارتباطی و امکانات زیرساختی توفیقاتی که هم اکنون دارند را نخواهند داشت به شکلی موفقیت هایشان وابسته به میزان استفاده از ظرفیت های حوزه آی سی تی است و آی سی تی هم کوشیده بهترین خدمات را برای این مجموعه ها فراهم آورد.

رشد اقتصادی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با پیشبینی رشد اقتصادی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات به رقم چهار درصد از سهم اقتصاد کشور اظهار داشت: سهم رشد اقتصادی حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات در ابتدای دولت یازدهم حدود ۱، ۷ درصد و در ابتدای دولت دوازدهم حدودا ۲.۵ درصد بوده و امروز این عدد به چهار درصد رسیده که عدد قابل توجهی است و نشان از رشد اقتصادی دارد.
آذری جهرمی با اشاره به رشد اقتصادی بخش ارتباطی کشور در سال ۹۷ که گزارش آن نهایی شده، اضافه کرد: با وجود اینکه بخش ارتباطی کشور به علت تحریم های ظالمانه رشد منهای ۴، ۸ درصد را به لحاظ اقتصادی در سال ۱۳۹۷ تجربه کرده، رشد اقتصادی بخش آی سی تی یعنی ارتباطات مثبت ۱.۷ درصد و رشد اقتصادی بخش فناوری اطلاعات ما ۶.۴ درصد است.
وی به محسوس بودن دسترسی به امکانات و فناوری در روزهای قرنطینه و انتشار کرونا اشاره نمود و اظهار داشت: با انتشار کرونا در کشورهای مختلف، ما هم با این پدیده مواجه بودیم و می توان به عینه دید که اگر فناوری و اطلاعات در این چند سال توسعه پیدا نکرده بود، ما با انتشار کرونا به چه وضعیتی گرفتار می شدیم.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه در چند روز آینده اخباری در مورد تکمیل زیرساخت های لایه های اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات اعلام می شود، اضافه کرد: این هفته خبرهای بسیار خوبی برای مردم داریم. اقداماتی که از دیماه ۹۸ بعد از صدور فرمان پنج مادهای مقام معظم رهبری برای تکمیل زیرساخت های لایه های اطلاعاتی شبکه ملی اطلاعات پیگیری شده بود به نتایج خیلی خوبی رسیده که در این هفته گزارش آنرا به مردم می دهیم.
آذری جهرمی همینطور در توییتر خود با اشاره به اخبار خوب شبکه ملی اطلاعات، نوشت: همزمان با روز جهانی ارتباطات، سه پروژه ی مهم در این هفته، برای تکمیل زیرساخت های فناوری اطلاعات کشور، به بهره برداری خواهد رسید. ۲۵ درصد افزایش در ظرفیت مراکز داده کشور، خدمات ابری (Iaas) برای استارت آپ هایی که همواره از ما تقاضای سرور دارند و طرح «هرخانه ی ایرانی، یک ویدئوی اینترنتی».



1399/02/27
22:54:04
5.0 / 5
2748
تگهای خبر: آموزش , ابری , ارتباطات , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۵
ابر نت