حمله هكرهای كره شمالی به شركت داروسازی استرازنكا
ابرنت: هكرهای كره شمالی در هفته های اخیر تلاش نموده اند به سیستمهای شركت داروسازی انگلیسی استرازنكا كه بتازگی نتایج موفق آزمایش واكسن كووید 19 را اعلام نموده است، رخنه كنند.
به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، دو منبع مطلع به رویترز اعلام نمودند که این هکرها خودرا بعنوان استخدام کنندگان در سایت لینکدین و واتساپ جا زده تا با پیشنهادهای شغلی ساختگی به کارمندان استرازنکا نزدیک شوند. این هکرها سپس اسنادی را ارسال کردند که ظاهرا توصیف شغل پیشنهادی بوده است اما در واقع کد مخربی در آن جاسازی شده بود تا به کامپیوتر قربانی شان دسترسی پیدا کنند.
این تلاشهای هک مجموعه گسترده ای از کارکنان استرازنکا که روی تحقیقات کووید ۱۹ مشغول هستند را هدف گرفته است اما تصور می رود که موفق نبوده اند.
پیونگ یانگ قبل از این دست داشتن در حملات سایبری را انکار کرده بود. سفیر این کشور در سازمان ملل متحد هم در این زمینه حاضر نشد اظهارنظر کند.
منابع آگاه که به علت محرمانه بودن موضوع، مایل نبودند نامشان فاش شود، اظهار کردند: ابزارها و تکنیکهای مورد استفاده در این حملات قسمتی از حملات هک هستند که مقامات آمریکایی و پژوهشگران امنیت سایبری به کره شمالی نسبت داده اند.
حملات هک قبل از این روی شرکتهای دفاعی و سازمانهای رسانه ای متمرکز بود اما در هفته های اخیر اطلاعات مربوط به کووید ۱۹ را هدف گرفته است. حملات سایبری مقابل نهادهای بهداشتی، دانشمندان مشغول در تحقیقات ساخت واکسن کووید ۱۹ و شرکتهای داروسازی در دوران همه گیری ویروس کرونا افزایش یافته و بنظر می رسد گروههای سایبری مجرمانه و هکرهای تحت حمایت دولتی در کوشش برای کسب تازه ترین یافته ها و اطلاعات درباره پاندمی بوده اند.
مقامات غربی می گویند هر گونه اطلاعات به سرقت رفته می تواند به قیمت خوبی فروخته شود یا برای اخاذی از قربانیان استفاده گردد.
شرکت مایکروسافت ماه جاری اعلام نمود دو گروه هکینگ کره شمالی را شناسایی کرده که سازندگان واکسن در کشورهای گوناگون را هدف گرفته و پیامهایی حاوی پیشنهادهای شغلی ساختگی را به قربانیانشان ارسال کرده اند تا از این طریق به سیستمهای آنها رخنه کنند.
قانونگذاران کره جنوبی روز جمعه اعلام نمودند که سازمان امنیت این کشور قسمتی از این تلاشها را خنثی کرده است.
بر اساس گزارش رویترز، دادستانهای آمریکا کره شمالی را عامل شماری از حملات سایبری مخرب شامل هک و درز ایمیلهای شرکت سونی پیکچرز در سال ۲۰۱۴، سرقت ۸۱ میلیون دلار از بانک مرکزی بنگلادش در سال ۲۰۱۶ و انتشار ویروس باج افزار واناکرای در سال ۲۰۱۷ معرفی کرده اند. اما پیونگ یانگ می گوید این ادعاها در امتداد تلاش واشنگتن برای مخدوش کردن وجهه این کشور مطرح گردیده است.
منبع: abrnet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب