رئیس اتاق مشترك ایران و روسیه مطرح كرد

اینترنت، مانع جدید تجارت ایران و روسیه

اینترنت، مانع جدید تجارت ایران و روسیه

ابرنت: به گزارش ابرنت، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و روسیه می گوید با کنار رفتن مشکلات بانکی و ارزی و البته کاهش محدودیت های اینترنت میتوان انتظار داشت که تجارت مشترک میان دو کشور اوج بگیرد.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، هادی تیزهوش تابان ضمن اشاره به سفر ماه قبل هیات بزرگ تجاری روسیه به ایران اظهار داشت: در جریان این سفر جلسات مختلف کاری و B۲B برگزار گردید. شرکتهای مختلف آمدند و تجار دو طرف ارتباطات خوبی برقرار کردند. این ها اتفاقات خوبی بود و حتما این ارتباطات به نتایج خوبی در زمینه تأمین نیازهای دو طرف خواهد رسید. چه در قسمت صادرات و چه در قسمت واردات مواد اولیه و نیازهای ما در زمینه تأمین غلات ارتباطات خوبی برقرار شد.
او با بیان این خبر که مقرر است هیات بزرگ تجاری هم در بهمن ماه از ایران به ریاست مهندسی شافعی به روسیه برود، افزود: این سفر در قالب گفت وگوهای رئیس اتاق ایران و رئیس اتاق بازرگانی و صنعت روسیه و در تکمیل سفر هیات روسی به ایران صورت خواهد گرفت تا بتوان ارتباطات بیشتری برقرار کرده و موضوعات را به صورت عملیاتی و حضوری دنبال کرد.
رئیس اتاق ایران و روسیه ضمن اشاره به موانع تجاری میان ایران و روسیه اظهار داشت: همچنان مهم ترین مانع میان تجار دو کشور، مشکلات مالی و بانکی است که باید هر چه زودتر حل شود. دو طرف در این حوزه به چاره هایی هم رسیده اند، فقط باید هر چه زودتر این راه ها اجرایی شود. همینطور باید زیرساخت های ارتباطی خودمان را تجهیز نماییم. ما می توانیم حجم بزرگ صادرات به روسیه داشته باشیم؛ اما به این شرط که لجستیک هوایی، زمینی و دریایی آماده باشد.
تیزهوش با اشاره به اینکه روسیه کشور بزرگی است و نیازهای متنوعی دارد که خیلی از آنها بخصوص در حوزه مواد غذایی جزو مزیت های ما به حساب می آید به سایت اتاق ایران اظهار داشت: متأسفانه قطع یا محدودسازی اینترنت و فیلترینگ تاثیر منفی بر مراودات ما با تجار خارجی همچون تجار روس گذاشته است. در واقع این مورد را هم باید بعنوان مانع جدید در راه مراودات تجاری خارجی تعریف کرد. انتظار داریم هر چه زودتر با رفع این مشکل بتوانیم امکان ارتباطات مستقیم و باکیفیت را مثل گذشته برقرار نماییم.




منبع:

1401/09/20
15:22:52
0.0 / 5
526
تگهای خبر: ارتباطات , اینترنت , صنعت , كیفیت
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
ابر نت