اقتصاد دیجیتال توانمندساز همه بخشهای کشور

اقتصاد دیجیتال توانمندساز همه بخشهای کشور

به گزارش ابرنت، موضوعات در ارتباط با اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه کشور با حضور معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و تعدادی از خبرگان بخش خصوصی و اساتید دانشگاهی بررسی گردید.



به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، جلسه هم اندیشی بررسی برنامه عملیاتی اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه کشور با حضور رضا باقری اصل -معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات- تعدادی از خبرگان بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات، سازمان نظام صنفی کامپیوتری کشور و اساتید دانشگاهی با همراهی نمایندگان کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال برگزار شد.

باقری اصل در این نشست ضمن اشاره به این که برنامه پنج ساله توسعه، مهم ترین سند قانونی چند سال آینده کشور است، تاکید کرد: امروز اقتصاد دیجیتال یک مبحث راهبردی در خیلی از کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه دنیا به حساب می آید و باید بعنوان یک مبحث کلیدی در برنامه هفتم توسعه کشور دیده شود تا بر مبنای آن برنامه ریزی مناسبی صورت پذیرد و خیلی از ساختارها، اصلاح و مشکلات کشور در این بخش حل شود.

وی اضافه کرد: آثار اقتصاد دیجیتال تنها محدود به حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات نیست بلکه اقتصاد دیجیتال توانمندساز همه بخشهای کشور برای اهداف توسعه ای و پیشرفت و رشد تولید خالص ملی است ازاین رو چنین مبحث مهمی را نمی توان بدون تبیین اهداف عملیاتی و بدون تمرکز در برنامه ریزی و راهبری پیش برد.

جانشین رئیس کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال اظهار داشت: در تدوین این بخش به موضوعات مدنظر برای توسعه کشور در این عرصه و اقدامات انجام شده در دنیا توجه شده است و با مشارکت خبرگان این بخش و دریافت نظرات فعالان مرتبط در قسمت خصوصی میتوان به رویکرد مناسب و اثربخش آن امیدوار بود.

معاون امور دولت، مجلس و استانهای وزیر ارتباطات در انتها از تمام فعالان تشکل های بخش خصوصی دعوت کرد تا در جلسات بعدی برای جمع بندی احکام برنامه هفتم توسعه در قسمت فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال هم حضور فعال داشته باشند.

بر اساس این گزارش، در این نشست، فعالان بخش خصوصی و اساتید دانشگاهی حاضر هم ضمن خرسندی از برگزاری این جلسه، تعامل بوجود آمده برای همفکری بخش خصوصی و دولت در توسعه اقتصاد دیجیتال، پیشنهادات و نظرات خود در رابطه با احکام برنامه و موضوعات مطرح شده را عرضه کردند.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در این نشست اهداف راهبردی، موانع پیش روی اقتصاد دیجیتال، مبحث رقابت، صادرات و نفوذ در بازارهای بین المللی و منطقه ای، نهادسازی، مهاجرت و ضرورت ارتقای مهارت های نیروی انسانی، توسعه محتوای دیجیتالی، توسعه فناوری های نوظهور نظیر بلاک چین و متاورس، تنوع بخشی به شیوه های سرمایه گذاری و مباحث تنظیم گری فناوری مورد بحث و بررسی قرار گرفت و مقرر شد که در جلسات بعدی این پیشنهادات به جمع بندی نهایی برسد.





منبع:

1401/11/02
12:14:12
0.0 / 5
523
تگهای خبر: ارتباطات , فناوری , فناوری اطلاعات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
ابر نت