توسط دانش بنیان ها محقق شد؛

بومی سازی کربن فعال برای تصفیه آب و رفع نیاز صنایع

بومی سازی کربن فعال برای تصفیه آب و رفع نیاز صنایع

به گزارش ابرنت، متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند با تولید کربن فعال، گام مهمی را در راه تصفیه آب و رفع نیاز صنایع به این فرآورده بردارند.



به گزارش ابرنت به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، مهدی راه پیما، مدیرعامل شرکت کیمیا اورنگ جنوب ضمن اشاره به استفاده از روزآمدترین فناوری ها برای تولید «کربن اکتیو»(کربن فعال) مورد استفاده در محصولات صنعتی، تحقیق و پژوهش اظهار داشت: یکی از مهم ترین کاربردهای کربن فعال در حوزه تصفیه آب است و این شرکت در جهت مسئولیت اجتماعی، اولویت بخشی به حل معضل دسترسی به آب سالم و گذر از بحران آب مبادرت به ساخت این دستگاه کرده است.

این فعال فناور ضمن اشاره به فعالیت کیمیا اورنگ جنوب در حوزه شیمی، پلیمر، نانو و مواد، افزود: عرضه خدمات و تسهیلات آزمایشگاهی و تحقیقاتی برای محققان و دانشگاهیان و بسترسازی مناسب برای تحقق پروژه های مورد نیاز صنعت و دانشگاه با استفاده از طیف گسترده ای از تجهیزات آزمایشگاهی به روز دنیا در حوزه نانو، پلیمر و شیمی از اهداف این مجموعه است.

راه پیما افزود: شرکت با رویکرد مقابله با بحران خشکسالی به تولید مواد تصفیه آب و پساب مشغول می باشد که هم اکنون با مجهز شدن کارخانه تولیدی صنعتی به آخرین تکنولوژی روز دنیا و کوره دوار خلأ با قابلیت تولید پیوسته کربن اکتیو به تولید تناژی این محصول می پردازد.

وی در رابطه با شکل های تولید این محصول فناورانه توضیح داد: محصول کربن اکتیو به دو صورت پودری و گرانولی و با درجه بندی های مختلف عدد یدی با پشتیبانی بخش تحقیق و توسعه شرکت، مناسب با نیاز صنایع، معادن و پتروشیمی ها عرضه می شود.

مدیرعامل کیمیا اورنگ جنوب ضمن اشاره به تولید فرآورده های پلیمری اظهار داشت: تولید مواد پیشرفته مانند کوپلیمرهای بلوکی، نانو الگوهای پلیمری، مواد و فیلمهای نازک نانولیتوگرافی، فلوکولنت های زیست تخریب پذیر، سطوح فوق آبگریز، نانوذرات سیلیکای تغییر یافته، گرافن، گرافن اکساید، ساخت و طراحی راکتورهای نیمه صنعتی و آزمایشگاهی، ساخت کامپوزیت های FRP غنی سازی شده با گرافن بخشی از فرآورده های تحقیقاتی این شرکت دانش بنیان است.

وی ضمن اشاره به اشتغال بیشتر از ۵۰ نفر در این شرکت دانش بنیان اظهار داشت: پیش از این به صورت میانگین بیشتر از ۱۰ میلیون دلار برای واردات کربن اکتیو، بستر ارزبری وجود داشت که با تولیدات این شرکت دانش بنیان بخش قابل توجهی از این میزان در داخل کشور تأمین می شود.
راه پیمابه تحقیقات این شرکت در حوزه فناوری نانو اشاره نمود و اظهار داشت: تجهیزات پراکنش و سنتز نانوذرات مانند سیستم های پلیمریزاسیون، اولتراسونیک پرویی و حمامی، سیستم های نانولیتوگرافی و تولید لایه نازک با ضخامت نانومتری مانند گلاوباکس و اسپین کوتر، سیستم های عملیات حرارتی با اتمسفر گازی مشخص و هم ظروف و مخازن و تجهیزات تولید نانوذرات بویژه گرافن و گرافن اکساید در مقیاس انبوه و هم سانتریفیوژهای حجیم و یا پرسرعت که برای ساخت نانوذرات سیلیکا و شستشوی نانوذراتی مانند گرافن اکساید بکار می رود همچون تجهیزاتی است که شرکت برای تولید نانوذرات در اختیار تولیدکنندگان داخلی قرار می دهد.


منبع:

1402/10/30
13:55:45
0.0 / 5
325
تگهای خبر: تكنولوژی , خدمات , سونی , سیستم
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۱
ابر نت