در گفت وگو با ابرنت اعلام شد
همکاری ستاد اتصال پذیری و اپراتورها برای پشتیبانی از طرح های بومی سازی
به گزارش ابرنت، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از انتشار فراخوانی برای پشتیبانی از طرح های پژوهشی با همکاری یکی از اپراتورهای تلفن همراه کشور آگاهی داد و اظهار داشت: در این همکاری مشترک از محل اعتبار مالیاتی این اپراتور از طرح های پژوهشی این حوزه حمایت می شود.
دکتر سید محمد کرباسی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به «جهش تولید با مشارکت مردم» به عنوان شعار سال جاری با تأکید بر این که بصورت ذاتی اقتصاد دانش بنیان یکی از نشانه های بارز مشارکت مردم در جهش تولید است، اظهار داشت: اقتصاد دانش بنیان با تولید عجین است و عمده بازیگران حوزه دانش بنیان نیز مردم و بخش خصوصی است، در نتیجه یکی از مصادیق شعار امسال، اقتصاد دانش بنیان خواهد بود.
وی اظهار داشت: در این جهت برنامه هایی را در ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی اتخاذ نموده ایم که یکی از برنامه هایی که دراین زمینه پیگیری می شود، ارائه تسهیلات به کسب وکارهای فعال در عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات است که با نهادهای همکار در این اکوسیستم که ماموریت مشترک داریم، درحال ایجاد همکاریهای مشترک با آنها هستیم.
کرباسی افزود: هوشمندسازی از دیگر برنامه های این ستاد است که در ضمن آن بدنبال شناسایی کارگزارانی بوسیله انتشار فراخونی هستیم که به هم رسانی میان صنایع بزرگ و شرکت های دانش بنیان در عرصه هوشمندسازی را تسهیل کنند. مدل این همکاری، استفاده از اعتبار مالیاتی صنایع بزرگ است و ستاد در این راه آنها را همراهی خواهدنمود.
دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان مدل حمایتی این ستاد در برنامه هوشمندسازی را از کارگزاران، ارائه تسهیلاتی دانست که متناسب با فعالیت این کارگزاران امکان تبدیل این تسهیلات به بلاعوض وجود دارد.
کرباسی تصریح کرد: بتازگی فراخوانی را با همکاری یکی از اپراتورهای تلفن همراه کشور منتشر کردیم که طی آن طرح های پژوهشی حوزه های فناوری های نوین ارتباطات مورد حمایت قرار می گیرند.
به گفته ی ایشان، پشتیبانی از این طرح ها از محل اعتبار مالیاتی این اپراتور تامین خواهد شد.
کرباسی حمایت های این ستاد را در امتداد بومی سازی حوزه های مرتبط عنوان نمود و اظهار داشت: طی دو ماه اخیر کارگروه های تخصصی را در ستاد تشکیل دادیم و هر کدام از این کارگروه ها ماموریت شناسایی اولویت های فناورانه را در عرصه های مربوط و شناسایی بازیگران و تعریف پروژه های توسعه فناوری داشته اند.
وی هوش مصنوعی را ابزارهایی برای هوشمندسازی توصیف کرد و اظهار داشت: یکی از ابزارهای هوشمندسازی، هوش مصنوعی است و در عرصه هوش مصنوعی نهادهای مختلفی در کشور حضور دارند و تقسیم کار ملی میان آنها انجام شده است و این ستاد به عنوان نهاد همکار در کنار این نهادها قرار گرفته است.
منبع: abrnet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب