نقش حیاتی خبرنگاران در عصر اطلاعات و فناوری
به گزارش ابرنت، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در پیامی، ضمن تبریک روز خبرنگار بر نقش حیاتی خبرنگاران در عصر اطلاعات و فناوری تاکید کرد.
به گزارش ابرنت به نقل از مهر، دکتر سید محمد کرباسی دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات، با صدور پیامی روز خبرنگار را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیم
رسول اللّه صلی الله ضد و آله: حق را بگو و در راه خدا از سرزنش هیچ ملامت گری طرفی به خود راه مده (کنزالعمال، ح ۴۳۵۵۵)
روز خبرنگار و شهادت محمود صارمی و شهدای خبرنگار را گرامی میداریم. روز خبرنگار فرصتی است تا از مجاهدان عرصه اطلاع رسانی و خبرگزاری ها تجلیل نماییم. بی گمان تلاشهای خبرنگاران عزیز در حوزه اطلاع رسانی عمومی، تحلیل و انتشار اطلاعات، نقش بسزایی در ارتقاء فرهنگ عمومی در زمینه های مختلف همچون سواد فناوری داراست. از طرفی در فضای غبارآلود جنگ رسانه ای حاکم بر جهان امروز، مجاهدت های خاموش این قشر اثرگذار در زمینه جهاد تبیین از اهمیت فوق العاده بالایی برخوردار می باشد. بنابراین نقش حیاتی عنصر خبرنگار زمان شناس و تحلیلگر در جهت پیشرفت و تعالی جامعه انکارناپذیر است.
در روزگاری که از آن به عصر اطلاعات و فناوری نام می برند، اساسا نقش خبرنگار بعنوان ابزار اطلاع رسانی، نقشی حیاتی و انکار نشدنی دارد. در دنیای کنونی با وجود فناوری های ارتباطیِ پیشرفته و مختلف در امر دست یابی سریع به اطلاعات و منابع مختلف و با وجود درگیری هایی که به صورت آشکار در بیشتر نقاط این کره خاکی فراگیر شده، کسب اطلاعات صحیح و قابل اطمینان، تنها از طریق خبرنگارانی درست کار شدنی است. خبرنگاران که از مهره های اساسی این مهم به شمار می آیند، باید با قبول خطرهای فراوان، به حقیقت مسأله پی ببرند و آنرا به مردمان برسانند.
روز خبرنگار از طرفی فرصتی است تا با نگاه به فناوری های نوظهور، از تاثیر این فناوری ها بر حوزه خبرنگاری سخن بگوییم. تحولات روز افزون در حوزه الکترونیک دیجیتال و ارتباطات پهنای باند منجر به تحولات بنیادین در شیوه ها و ابزارهای ثبت و انتقال خبر شده است. از طرفی گسترش شبکه های اجتماعی و واسطه های ارتباطی متنوع که همه مرهون توسعه گسترده فناوری ارتباطات و اطلاعات است، سبب شده تا محتواهای خبری در چارچوب های گوناگونی متناسب با ذائقه مخاطبین تهیه و ارائه شود که خود نقش مؤثری در افزایش ضریب نفوذ اطلاع رسانی خواهد داشت.
با ظهور و توسعه ابزارهایی همچون هوش مصنوعی مولد و ابزارهای ارتباطی جدید، آینده خبرنگاری در عصر هوشمندسازی شاهد تحولات عظیمی خواهد بود و اساسا کیفیت اطلاع رسانی و خبرنگاری ارتقاء محسوسی خواهد یافت.
از جامعه محترم خبرنگاران، بخصوص آن دسته از خبرنگاران عزیزی که ما را در راه رشد و توسعه فناوری همراهی می نمایند صمیمانه سپاسگزارم.
سید محمد کرباسی
دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب