عرضه دزدگیر مجانی برای گوشیهای همراه

عرضه دزدگیر مجانی برای گوشیهای همراه

به گزارش ابرنت، سامانه ردیابی گوشیهای همراه دستاورد جدیدی است که از جانب یکی از شرکتهای دانش بنیان توسعه داده شده و از راه آن افراد می توانند گوشیهای خویش را ردیابی کنند.


صالح بلوکی مسئول توسعه سامانه همیاب این شرکت دانش بنیان در گفتگو با ایسنا، کارایی این سامانه را برای ردیابی گوشیهای همراه سرقتی در سرتاسر کشور دانست و اظهار داشت: این یک سامانه دانش بنیان است که عملکرد آن در زمینه ردیابی گوشیهای همراه می باشد.
وی ادامه داد: ما در مطالعات و بررسی هایی که انجام دادیم پس از تمام شدن ایام اربعین اعلام سرقت و مفقودی گوشیهای همراه زوار در کشور عراق افزایش خواهد یافت، بدین سان که تعداد زیادی از افراد وارد سایت ما می شوند و محل مفقودی گوشی خویش را کشور عراق و شهر های آن اعلام می کنند.
بلوکی اظهار نمود: با داده کاوی که بر روی کاربران انجام دادیم متوجه شدیم که گوشی این افراد به روش های معمول، مفقود و یا سرقت می شود که همچون آن میتوان به سرقت همزمان با شارژ گوشی، افتادن گوشیها از کیف و یا کوله زوار و یا افتادن گوشی از جیب اشاره نمود.
این فناور سرقت را یکی از ۵ اتفاق بد زندگی عنوان نمود و افزود: ما برای پیشگیری از مفقودی و یا سرقت گوشیهای همراه در زمان پیاده روی اربعین، مبادرت به راه اندازی سامانه ای برای جلوگیری از این پدیده اجتماعی کردیم.
وی ضمن اشاره به جزئیات این سامانه تصریح کرد: از آنجاییکه این سامانه تحت پشتیبانی از معاونت جلوگیری از وقوع جرم قوه قضاییه فعال گشته است، نرم افزار همیار ۲۴ را با سه خدمت در زمینه های"جدا شدن گوشی از شارژ"، " خارج شدن گوشی از جیب" و "تغییر مکان" توسعه دادیم. هر کدام از این ۳ مورد یعنی خارج شدن گوشی از شارژ، خارج شدن گوشی از جیب و تغییر مکان که برای گوشی افراد رخ دهد، گوشی آغاز به انتشار صوتی بعنوان اخطار می کند.
مسئول توسعه این سامانه ضمن اشاره به اهمیت این نرم افزار توضیح داد: زمانیکه فرد خواب است، گوشی خویش را در وضعیت تغییر مکان می گذارد و در صورتیکه کوله و یا کیف فرد جا به جا شود، فرد با ارسال هشدار، فرد متوجه سرقت می شود.
وی ادامه داد: اگر فرد گوشی را به شارژر متصل می کند، بمحض آن که سیم شارژر از گوشی جدا شود، اخطار برای فرد منتشر می شود.
به نقل از ایشان، در صورتیکه گوشی در حالت بلوتوث باشد، صدای آژیر از راه هدست به فرد ارسال می شود و در این صورت فرد متوجه خارج شدن گوشی از شارژ و یا سرقت آن می شود.
بلوکی، اتصال به ساعتهای هوشمند را از دیگر قابلیت های این سامانه نام برد و خاطرنشان کرد: خدمت «خارج از جیب» این سامانه هم به این صورت است که فرد گوشی خویش را در وضعیت "خروج از جیب" قرار می دهد و به هر علتی گوشی از جیب خارج و یا بیفتد، آژیر به صدا درمی آید.
این محقق کاربرد این سامانه را منحصر به زمان راهپیمایی اربعین ندانست و اظهار داشت: این سامانه در مترو و تاکسی و زندگی رومره مردم هم کاربرد دارد و خدمات آن هم مجانی است.
بلوکی ضمن اشاره به وجود نمونه خارجی این سامانه، اظهار داشت: یکی از اشکالات سامانه های خارجی، تبلیغات آزاردهنده آن است ضمن آن که سامانه های خارجی احتیاج به دسترسی به اینترنت دارند. یکی دیگر از چالش های سامانه های خارجی ردیاب گوشی، دسترسی بی جهت به اطلاعات موجود در گوشی است.
وی تصریح کرد: یکی دیگر از بخش های این سامانه ثبت کالاهای پیدا شده است. خیلی از زوار و موکب داران گوشیهای همراه بسیاری را در راه پیدا می کنند و می توانند گوشیهای پیدا شده را در قسمت کالاهای پیدا شده، ثبت کنند و از طرفی هر یک از افراد که شکایت مفقودی گوشی خویش را به کلانتری و یا دادسرا عرضه کنند، به آنها سفارش می شود که گوشی خویش را در سامانه همیار ثبت کنند و از این طریق مالباختگان را شناسایی می نماییم.




منبع:

1403/05/20
10:22:39
0.0 / 5
291
تگهای خبر: اینترنت , خدمات , ردیاب , نرم افزار
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۴
ابر نت