بسته جدید حمایتی ستاد اتصال پذیری و ارتباطات برای توسعه هوشمندسازی در صنایع
به گزارش ابرنت، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری از بسته جدید حمایتی این ستاد در جهت هوشمندسازی بعنوان موتور محرک اقتصاد و پشتیبانی از کسب وکارهای دانش بنیان برای جهش تولید اطلاع داد.
به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، در جهت توسعه فناوری های هوشمند و ارتقای کسب و کارهای دانش بنیان، نشست تخصصی کارگزاران توسعه کسب و کار در حوزه هوشمندسازی در سالن شیخ بهایی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری برگزار شد.
در این جلسه که با حضور کرباسی، دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات، مدیران و فعالان حوزه هوشمندسازی برگزار شد، آخرین دستاوردهای فناوری مورد بررسی قرار گرفت و راهکارهایی برای توسعه کسب و کارهای دانش بنیان در این عرصه عرضه شد.
سید محمد کرباسی با تاکید بر اهمیت هوشمندسازی در توسعه کشور از حمایت این ستاد از کارگزاران حوزه هوشمندسازی اطلاع داد و اظهار نمود: هدف از برگزاری این نشست، شناسایی چالش های صنایع مختلف و تسهیل ارتباط میان شرکتهای کوچک و بزرگ برای رفع این چالش ها و توسعه هوشمندسازی در کشور است.
دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات ضمن اشاره به قانون جهش تولید، بیان نمود: با سرمایه گذاری در حوزه هوشمندسازی، زیرساخت های هوشمند کشور توسعه خواهد یافت و این زیرساخت ها می توانند در آینده بعنوان پایه و اساس توسعه سایر فناوری ها مورد استفاده قرار گیرند.
ایشان در ادامه از عرضه تسهیلات ۵۰۰ میلیون تا یک میلیارد تومانی به منظور توانمندسازی کارگزاران منتخب این فراخوان جهت تسریع در فرایند هوشمندسازی اطلاع داد و اضافه کرد: به ازای عرضه و عقد هر قرارداد هوشمندسازی که به واسطه به هم رسانی کارگزار رقم خورده باشد به میزان ۵ درصد از مبلغ آن قرارداد تا سقف ۵۰ میلیون تومان از محل تسهیلات عرضه شده تبدیل به بلاعوض خواهد شد.
در این جلسه، مدیران عامل شرکتهای حاضر، ضمن بررسی چالش های حوزه فناوری بر اهمیت هم افزایی شرکت ها با دانشگاه ها برای رشد زیست بوم فناوری در قسمت صنعت و تمرکز روی توسعه فناوری های بومی و رفع چالش ها و راهکارهای برون رفت از آن تاکید کردند.
آنها همچنین، اصلاح قوانین و مقررات موجود در حوزه فناوری را خواهان بودند که این مورد امکان دارد مانع رشد و توسعه کسب وکارهای دانش بنیان شود.
شرکت کنندگان در انتها نشست، بر راهکارهایی همچون ایجاد صندوق های سرمایه گذاری و ایجاد تسهیلات بیشتر در این عرصه و پشتیبانی از شرکتهای نوپا تاکید داشتند.
همینطور ایجاد بازارهای داخلی برای محصولات دانش بنیان و پشتیبانی از آنها را پیشنهاد کردند.
دبیر ستاد اتصال پذیری و ارتباطات در انتها این نشست اظهار نمود: سعی کردیم گام مهمی در جهت توسعه هوشمندسازی در صنایع مختلف کشور برداشته شود. انتظار داریم با ادامه این روند و همکاری همه بازیگران این حوزه، شاهد تحولات قابل ملاحظه ای در اقتصاد دیجیتال کشور باشیم.
به دنبال فراخوانی که اردیبهشت ماه سالجاری برای جذب کارگزاران توسعه کسب و کار در حوزه هوشمندسازی انتشار یافت، نشستی تخصصی با حضور فعالان مرتبط برگزار شد.
محورهای اصلی این فراخوان، هوشمندسازی در صنایع کلیدی مانند حمل و نقل، معدن، انرژی، کشاورزی و داروسازی بوده است. با عنایت به نقش محوری این صنایع در اقتصاد کشور، توسعه هوشمندسازی در آنها می تواند به افزایش بهره وری، کاهش هزینه ها و بهبود کیفیت محصولات و خدمات منجر شود.
منبع: abrnet.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب