تعیین کیفیت گلوتن و میزان فعالیت آنزیم طبیعی آرد با تجهیزات ایران ساخت

تعیین کیفیت گلوتن و میزان فعالیت آنزیم طبیعی آرد با تجهیزات ایران ساخت

به گزارش ابرنت، یک شرکت دانش بنیان فعال در حوزه تجهیزات آزمایشگاهی با تولید انواع تجهیزات مورد نیاز صنایع آرد و نان ضمن تأمین نیاز بیشتر از ۲۰۰ کارخانه آرد، نان، ماکارونی، بیسکویت و صنایع وابسته و لابراتوار های اداره غله استان ها و پژوهشکده های دانشگاه ها، زمینه ارتقای کیفیت محصولات واحدهای تولیدی این صنایع را فراهم نموده است.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، سید احمد حیدری، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به تولید دستگاههای گلوتن شور، گلوتن ایندکس، خشک کن گلوتن، فالینگ نامبر، آسیاب آزمایشگاهی، میکروفیدر، آنالیز بافت، هکتولیتر و سدیمانتاسیون در زمینه صنایع آزمایشگاهی آرد و دستگاههای پیشرفته رئولوژی مانند اکستنسوگراف و فارینوگراف با فناوری پیشرفته و برمبنای هوش مصنوعی در این شرکت، اظهار داشت: برای تعیین کیفیت گلوتن که عامل مهمی در پخت است میتوان از دستگاه ایندکس گلوتن بهره برد که به شکل مکانیکی، گلوتن لغزنده (گلیادین) را از گلوتن با ساختار غیرلغزنده (گلوتنین) جدا می کند و عددی را از آنها به دست می آورد که به آن «ایندکس» یا «شاخص» گفته می شود. درصد این عدد باکیفیت گلوتن آرد برای پخت های مختلف، رابطه مستقیم دارد.

به نقل از ایشان، دستگاه گلوتن ایندکس ساخته شده توسط مهندسان متخصص شرکت ما، علاوه بر کیفیت بالا (انجام آزمایش ظرف یک دقیقه با سرعت ۶۰۰۰ دور در دقیقه)، قابلیت تکرارپذیری و قیمت مناسب، دارای یک سال گارانتی و پنج سال خدمات بعد از فروش هم هست.

تعیین میزان فعالیت آنزیم طبیعی

حیدری، دستگاه فالینگ نامبر (آنزیم سنج) را همچون دستاوردهای این شرکت دانش بنیان دانست که مقدار فعالیت آنزیم آلفا آمیالز آرد را به شکل خودکار تعیین می کند و اضافه کرد: این دستگاه می تواند فعالیت آنزیم طبیعی را اندازه بگیرد یا میزان فعالیت میکروبی و طبیعی آنزیم را به صورت همزمان تعیین کند.
وی ضمن اشاره به اینکه، طراحی این دستگاه بگونه ای انجام شده است که با وارد کردن ارتفاع از سطح دریا توسط کاربر، به صورت خودکار نقطه جوش آب را تنظیم می کند، اظهار نمود: تا وقتی که دمای مخزن به مقدار تعیین شده نرسد، اجازه انجام آزمایش را نمی دهد و بمحض رسیدن به دمای مناسب، آماده بودن دستگاه برای انجام آزمایش را اعلام می کند؛ بعلاوه برای ایمنی، زمانیکه سطح آب درون مخزن از ارتفاع مشخصی کمتر شود، اخطاری در نمایشگر ظاهر می شود.

انجام آزمایش بافت بر روی بسیاری از انواع مواد غذایی

حیدری، آزمایش بافت را تکنیکی تثبیت شده برای ارزیابی خواص مکانیکی و فیزیکی از مواد اولیه تشکیل دهنده ساختار مواد غذایی و کنترل کیفیت قبل و پس از پخت خواند و اضافه کرد: برای انجام این آزمایش از دستگاه آنالیز بافت (Texture Analyzer) استفاده می شود.
وی تصریح کرد: این دستگاه اجازه انجام آزمایش بافت را برای بسیاری از انواع مواد غذایی مانند محصولات پخته شده، غلات، حبوبات، مواد قنادی، تنقلات، لبنیات، میوه، سبزیجات، ژلاتین ها، گوشت، مرغ، ماهی، ماکارونی و حتی مواد غذایی حیوانات خانگی را می دهد.
مدیر عامل این شرکت دانش بنیان ضمن اشاره به این که تحلیل بافت را میتوان با استفاده از روش مکانیکی و بر اساس نیرو انجام داد، اظهار نمود: در این آزمایش، آزمون های استانداردی مانند فشرده و خم کردن، انجام و از آن برای اندازه گیری سختی، تردی، نرمی، چسبناکی و دیگر خواص مشابه استفاده می شود. همینطور اندازه گیری این خواص به غیر از صنایع آرد و خوراکی، در صنایعی دیگر مانند تولید دارو، ژل و مانند آنها هم کاربرد دارد.
مدیرعامل این شرکت دانش بنیان، افزود: پارامترهای نهایی این آزمایش از راه بازخورد مشتری ها و آزمایش های گسترده روی بافت به دست آمده اند که شامل سختی، کشسانی و انعطاف پذیری و امکان جویدن و چسبندگی هستند.
وی درانتها تصریح کرد: قابلیت کنترل بی سیم توســط تبلت های اندرویدی دراین دستگاه، به غیر از راحتی کاربر، امکانات مختلفی مانند اشتراک گذاری آسان نتایــج، مقایسه پذیری و قابلیت بروزرسانی از راه دور را فراهم آورده است.



منبع:

1403/07/05
12:14:45
0.0 / 5
231
تگهای خبر: استاندارد , خدمات , طراحی , فروش
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۴
ابر نت