تولید دستگاه الکتروریسی تحقیقاتی با قابلیت تولید کانال ها و داربست های مهندسی بافت

تولید دستگاه الکتروریسی تحقیقاتی با قابلیت تولید کانال ها و داربست های مهندسی بافت

ابرنت: یک شرکت دانش بنیان با هدف توسعه صنعت نانوالیاف در ایران مبادرت به ارائه دستگاه های الکتروریسی صنعتی کرده و تلاش می کند محصولات نانوالیافی را به حوزه سلامت و صنعت وارد کند.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، حمیده عظیمی، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اشاره به این که دستگاه های الکتروریسی این شرکت می تواند مجهز به صورتی سیستم جمع آوری نانوالیاف (پتنت اروپایی) شود که بوسیله آن بافت نانوالیاف تحت زوایای مختلف فرآهم می شود، اظهار داشت: طراحی دستگاه های الکتروریسی تحقیقاتی شرکت به شکلی است که هم برای تولید لایه های بی بافت قابل استفاده می باشد و هم این که می توان انواع کانال های باریک برای تحقیقات رگ مصنوعی و کانال های عصبی را طراحی کرد و علاوه بر این، امکان آرایش دهی و بافت نانوالیاف نیز در این دستگاهها وجود دارد.
به گفته ی ایشان، شرکت نوعی سیستم جدید برای تولید صنعتی نانوالیاف ابداع کرده است که بوسیله آن می توان غشاهای کارآمد برای فیلتراسیون مایعات و گازها تولید کرد.
وی افزود: از سال ۲۰۱۴ ساخت دستگاه های صنعتی با رویکرد تجاری سازی نانوالیاف در این شرکت شروع شده است و اکنون دستگاه های صنعتی این شرکت در دو واحد تولیدی مستقر هستند.
عظیمی، منبع تامین ولتاژ بالا، تامین کننده محلول پلیمری و جمع کننده را سه جزء اصلی این محصول خواند و اظهار داشت: قرار گیری منابع تغذیه ولتاژ بالا در کنار سیستم های الکترونیکی طراحی دستگاه را با مشکل مواجه می کند. این منبع علاوه بر قابلیت تنظیم، باید توانایی ولتاژ خروجی بالا از نوع مستقیم را داشته باشد که این مقدار ولتاژ بستگی به تعداد جت های الکتروریسی دارد.
عظیمی به وجود چندین خروجی با عملکرد مستقل اشاره و بیان کرد: منبع ذخیره محلول پلیمری جهت تامین محلول ریسندگی نیاز است؛ این منبع می تواند شامل سرنگ متصل به سوزنی با قطر باریک باشد.
وی ادامه داد: منبع تامین محلول به منبع تامین ولتاژ متصل می شود تا جت پلیمری شکل گیرد و با بهره گیری از سرنگ با سوزن فلزی و یا به کارگیری موئینه ای با نوک فلزی در محلول پلیمری می توان محلول پلیمری را شارژ کرد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان با اعلان اینکه فناوری الکتروریسی در ساخت انواع داربست های بافتی نیز کاربرد دارد، اشاره کرد: این صنعت در تولید بافت مصنوعی ماهیچه، غضروف، عصب و پوست مورد استفاده قرار می گیرد.
او در آخر با اشاره به این که هم اکنون هیچ کشوری در عرصه تولید بافت های مصنوعی به مرحله تجاری سازی تحقیقات نرسیده و تحقیقات مربوط به این حوزه تنها در سطح آزمایشگاهی است، اشاره کرد: در ایران نیز تحقیقات مربوط به تولید بافت های مصنوعی در حال انجام می باشد.




منبع:

1403/07/18
09:29:20
0.0 / 5
269
تگهای خبر: الكترونیك , سیستم , صنعت , طراحی
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۶ بعلاوه ۳
ابر نت