همزمان با اولین نمایشگاه میكروالكترونیك؛

پانزدهمین نمایشگاه نانو شروع به کار کرد

پانزدهمین نمایشگاه نانو شروع به کار کرد

ابرنت: پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نانو همزمان با نخستین نمایشگاه میکرو از امروز شروع به کار کرد. در این نمایشگاه مقرر است از 9 محصول فناورانه در عرصه نانو و 4 محصول در عرصه میکرو رونمایی شود.



به گزارش ابرنت به نقل از مهر، بامداد امروز یک شنبه ۱۳ آبان ماه ۱۴۰۳، پانزدهمین نمایشگاه بین المللی فناوری نانو (ایران نانو ۱۴۰۳) با حضور بالاتر از صد شرکت تولیدی و ارائه دهنده خدمات نانویی، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران شروع به کار کرد. علاقه مندان می توانند تا ۱۶ آبان طی ساعت ۸ بامداد تا ۱۵ از این نمایشگاه در سالن های خلیج فارس و ملل بازدید نمایند.
برگزاری نخستین نمایشگاه میکروالکترونیک و نیمه هادی با حضور ۶۰ شرکت و نهاد
امسال همزمان با پانزدهمین نمایشگاه بین المللی نانو ایران، نخستین نمایشگاه میکروالکترونیک و نیمه هادی، تجهیزات و صنایع وابسته با نام ایران ترونیکس۱۴۰۳ با حضور ۶۰ شرکت و نهاد در عرصه میکرو برگزار می گردد و برای اولین بار ۱۲ شرکت در عرصه باتری در سالن میکرو حضور خواهند داشت. تمرکز اصلی نمایشگاه ایران ترونیکس ۲۰۲۴ روی چهار حوزه ماژول های ذخیره سازی انرژی، ادوات تشخیص بربالین، قطعات میکروالکترونیک در خودرو و تجهیزات زنجیره ارزش میکروالکترونیک است. نشست های تخصصی، رویدادهای های معرفی محصول، کارگاه های آموزشی، تورهای فناورانه، جلسات به هم رسانی و نشست های B۲B همچون برنامه های حاشیه این نمایشگاه است.
حضور ۱۷۰ شرکت در عرصه فناوری نانو/ معرفی و رونمایی از ۱۳ محصول فناورانه در عرصه نانو و میکرو
در نمایشگاه امسال ۱۷۰ نهاد و شرکت در عرصه فناوری نانو حضور خواهند داشت و یکی از مهم ترین بخش های نمایشگاه نانو، رونمایی از ۹ محصول نوآورانه در عرصه فناوری نانو با موضوع جهانی است که این محصولات شامل محصولاتی با پیچیدگی های فناورانه خاص یا ثبت اختراع در مجامع بین المللی هستند. همین طور از ۴ محصول در عرصه میکرو در این نمایشگاه رونمایی خواهد شد.
بازدید سفرا و مقامات دولتی از نمایشگاه نانو
بازدید سفرا، بازدید مقامات دولتی، ایجاد فرصت برای همکاریهای مشترک مطالعه و توسعه، برگزاری دوره های آموزشی صادراتی و معرفی توانمندی شرکت های حاضر در نمایشگاه در رسانه های عمومی و تخصصی در طول برگزاری نمایشگاه از دیگر برنامه های نمایشگاه نانو است.
همچنین ده ها شرکت نانویی در نمایشگاه نانو ۱۴۰۳ در عرصه های مختلفی نظیر نفت و انرژی، بهداشت و سلامت، آب و محیط زیست، کشاورزی و بسته بندی، خودرو، رنگ و پوشش، ساختمان، منسوجات و مواد پیشرفته حضور دارند و علاقه مندان می توانند از آخرین دستاوردهای نانویی در این نمایشگاه بازدید نمایند. همانند سالهای قبل، لابراتوار ها نیز در نمایشگاه ۱۴۰۳ حضور دارند تا خدمات و توانمندی های خودرا در بخش آزمایشگاهی به جامعه علمی معرفی کنند.
برگزاری نشست «فعالان صنعت میکروالکترونیک»
امروز و در اولین روز از نمایشگاه نانو، نشست تخصصی «هم افزایی فعالان صنعت میکروالکترونیک» با هدف بررسی فرصت ها و چالش های صنعت نیمه رسانا در ایران و نقش دانشگاه ها، برپا خواهد شد. این جلسه با همکاری مشترک ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو و اندیشکده مطالعات راهبردی دانشگاه آزاد برگزار می گردد و متخصصان برجسته کشور به تبادل نظر در این زمینه راهبردی خواهند پرداخت.
ارزیابی چالش های صنعت نیمه رسانا در ایران
محورهای اصلی این جلسه عبارتند از ارزیابی ظرفیت ها و چالش های صنعت نیمه رسانا در ایران، بررسی نقش مشوق های توسعه ای در پیشرفت صنایع میکرو و نانوالکترونیک و شناسایی مهارت های کلیدی مورد نیاز این صنعت. سخنرانان برجسته این جلسه به موضوعات مهمی همچون آموزش نیروی متخصص، بازبینی در برنامه های آموزشی رشته های در رابطه با صنعت نیمه رسانا، و ارائه راهکارهای عملی برای توسعه این صنعت با الگوبرداری از تجارب موفق جهانی خواهند پرداخت.
این گردهمایی تخصصی از ساعت ۹ تا ۱۱: ۳۰ در سالن ملل (شماره ۵) نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می گردد و فرصتی باارزش برای تعامل و تبادل دانش میان متخصصان دانشگاهی و صنعتی در عرصه میکروالکترونیک فراهم می آورد. برنامه نشست شامل ارائه های تخصصی و نشست پرسش و پاسخ است که به واکاوی چالش ها و راهکارهای توسعه این صنعت راهبردی در کشور می پردازد.
امسال در قالب تورهای صنعتی، مدیران و فعالان صنعتی، از شرکت های فناور و دستاوردهای صنعتی نانو بصورت تخصصی تری بازدید می کنند و از نزدیک با توانمندی های بالقوه و بالفعل آنها آشنا می شوند. آگاهی مدیران از راهکارهای نانوفناورانه برای رفع چالش ها و نیازهای صنعتی، آشنایی آنها با برنامه های توسعه صنعتی و رویکرد های حمایتی و ایجاد زمینه های تعامل بیشتر با سازمان ها و مجموعه های تولیدی و سیاست گذار، همچون اهداف این برنامه است.
بازدید ۱۳۰۰ دانشجو از غرفه نانوپیمایی
همچنین در غرفه ستاد نانو در سالن ملل این نمایشگاه، فضاهایی برای معرفی حمایت ها و برگزاری نشست های صنعتی و مدیریتی تمهید شده تا به هم افزایی بیشتر دستگاهها و مجموعه های مختلف در زیست بوم فناوری و نوآوری کمک نماید. محمد محمدی مدیر ترویج دانشجویی ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو، با اشاره به اعلام آمادگی اولیه بالاتر از یک هزار و ۳۰۰ نفر از دانشجویان برای شرکت در نمایشگاه و بازدید از غرفه نانوپیمایی، از برگزاری برنامه های دوره های آموزشی حضوری، مسابقات علمی و گردونه وبگاه آموزش فناوری نانو در طول روزهای برگزاری نمایشگاه آگاهی داد.
بررسی راهکارهای عملی جهت استفاده مؤثر از سیستم های برداشت انرژی
ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو نیز مقرر است، نشست تخصصی «برداشت انرژی و سیستم های پایش خودتوان: چالش ها و فرصت ها» را روز سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ از ساعت ۹ الی ۱۲ در سالن ملل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار کند. در این جلسه که با حضور اساتید برجسته دانشگاهی برگزار می شود، چالش ها و فرصت های پیش روی توسعه سیستم های برداشت انرژی در کشور مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
دکتر بیژن عباسی آرند، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تربیت مدرس و مدیرعامل شرکت خدمات ارتباطی ایرانسل، دکتر روح اله احمدی، عضو هیات علمی دانشکده تکنولوژی های جدید دانشگاه علم و صنعت ایران درباره ی برداشت انرژی ترموالکتریک و الکترومغناطیس و دکتر روح اله باقرزاده، عضو هیات علمی پژوهشکده فناوری های نو دانشگاه امیرکبیر پیرامون برداشت انرژی پیزوالکتریک و تریبوالکتریک و درباب برداشت انرژی از امواج رادیویی و اینترنت اشیا سخنرانی خواهند کرد.
این نشست تخصصی با هدف ایجاد بستری برای تبادل دانش و ایده های نوین میان متخصصان و محققان و همین طور بررسی راهکارهای عملی برای توسعه و استفاده مؤثر از سیستم های برداشت انرژی در کاربردهای مختلف صنعتی و تحقیقاتی در کشور انجام می شود.
معرفی یکی از تازه ترین رشته های بین رشته ای کشور/بررسی فرصت های شغلی
برگزاری نشست تخصصی معرفی رشته مهندسی متریونیک با حضور اساتید برجسته دانشگاه های کشور در نمایشگاه بین المللی تهران از دیگر برنامه های پانزدهمین نمایشگاه نانو محسوب می شود. این جلسه که روز سه شنبه ۱۵ آبان در سالن ملل نمایشگاه نانو و میکرو برگزار می شود، به معرفی یکی از تازه ترین رشته های بین رشته ای کشور می پردازد که از سال ۱۴۰۱ در دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی به راه افتاده است.
مهندسی متریونیک که از تلفیق مهندسی مواد و مهندسی الکترونیک شکل گرفته، پاسخی به نیاز بیش از پیش صنعت به متخصصانی است که توانایی کار در عرصه مواد پیشرفته و هوشمند با کاربردهای الکترونیکی را داشته باشند. در این جلسه که با حضور اساتیدی از دانشگاه های شریف، شیراز و خواجه نصیر، پژوهشگاه نیرو و مجموعه صاایران برگزار می شود، چشم اندازهای این رشته نوین و فرصت های شغلی آن مورد بحث و بررسی قرار خواهد گرفت.
علاقه مندان به شرکت در این جلسه می توانند در روز سه شنبه ۱۵ آبان از ساعت ۱۳: ۳۰ الی ۱۵ در سالن ملل نمایشگاه بین المللی تهران حضور یابند. این جلسه فرصت مناسبی برای دانشجویان، اساتید و متخصصان صنعت است که با آخرین دستاوردها و فرصت های این حوزه نوظهور آشنا گردند.
کارگاه تخصصی «اعتبار مالیاتی و نحوه بهره مندی از مزایای آن» برگزار می شود
همچنین در امتداد پشتیبانی از اکوسیستم نوآوری و توسعه اقتصاد دانش بنیان، کارگاه تخصصی «اعتبار مالیاتی و نحوه بهره مندی از مزایای آن» سه شنبه ۱۵ آبان ماه ساعت ۱۰: ۳۰ تا ۱۲ در سالن ملل نمایشگاه انجام می شود. این کارگاه که با حضور متخصصان حوزه مالیاتی و مشاوران باتجربه برگزار می شود، به معرفی انواع اعتبارات مالیاتی، نحوه محاسبه و دریافت آنها و همین طور چالش های پیش روی شرکت های دانش بنیان و سازمان های بزرگ در این راه می پردازد.
شرکت کنندگان در این کارگاه یک روزه، با مفاهیم کلیدی مانند اعتبار مالیاتی مطالعه و توسعه، مستندسازی هزینه ها، نحوه ارائه گزارش های مالی و راهکارهای عملی برای کاهش هزینه های مالیاتی آشنا خواهند شد. علاقه مندان می توانند از بسته های مشاوره ای رایگان که در حاشیه این کارگاه ارائه می شود نیز بهره مند شوند. این رویداد فرصت مناسبی برای مدیران مالی و حسابداران شرکت های دانش بنیان و سازمان های بزرگ است که با آخرین قوانین و مقررات مالیاتی و نحوه بهره مندی از مزایای آن آشنا گردند.
برگزاری اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه
همزمان با برگزاری پانزدهمین نمایشگاه نانو، نشست تخصصی معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف و اختتامیه رویداد ملی طراحی تراشه MEMS در روز چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ در محل نمایشگاه بین المللی تهران انجام می شود. این جلسه که با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو و میکرو و لابراتوار مرکزی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود، شامل معرفی قابلیت های اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف و قدردانی از برگزیدگان رویداد طراحی تراشه MEMS خواهد بود.
در این جلسه که از ساعت ۱۰: ۳۰ تا ۱۲: ۳۰ برگزار می شود، علاوه بر معرفی اتاق تمیز میکرو نانوفب دانشگاه صنعتی شریف توسط مدیر فنی اتاق تمیز، دکتر علی خادمی، و سخنرانی مهندس سیف به نمایندگی از هیات داوران رویداد طراحی تراشه، مراسم اعطای جوایز به برگزیدگان رویداد با حضور مسئولین ستاد نانو و میکرو و برنامه ملی میکروالکترونیک انجام خواهد شد. همین طور در آخر این جلسه، تفاهم نامه سه جانبه ای با هدف تربیت نیروی انسانی متخصص میان دانشگاه صنعتی شریف، پردیس میکروالکترونیک و فوتونیک ایران و ستاد توسعه فناوری های نانو و میکرو به امضا خواهد رسید.
برگزاری دوره آموزشی آشنایی با الزامات قانونی در گرفتن مجوز تولید تجهیزات پزشکی
علاوه بر این، دوره آموزشی تخصصی «آشنایی با الزامات قانونی و استانداردی در پروسه گرفتن مجوز تولید تجهیزات پزشکی» روز چهارشنبه ۱۶ آبان ماه از ساعت ۹ الی ۱۲ در سالن ملل نمایشگاه بین المللی تهران انجام می شود. این دوره که با همکاری انجمن صنفی تجهیزات پزشکی و مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تدارک دیده شده، به تدریس مهندس میلاد پورحسن خمامی، متخصص در عرصه مهندسی صنایع و HSE انجام خواهد شد. ایشان سرممیز رسمی مورد تایید اداره کل تجهیزات پزشکی و IAS آمریکا بوده و به عنوان مدرس مورد تایید CQI و IRCA فعالیت می نمایند.
شرکت کنندگان در این دوره ضمن آشنایی با مفاهیم و اصطلاحات کاربردی در عرصه تولید تجهیزات پزشکی، مروری جامع بر الزامات اداره کل تجهیزات پزشکی و استاندارد ISO ۱۳۴۸۵: ۲۰۱۶ خواهند داشت و در آخر دوره، گواهی حضور دریافت خواهند کرد.


منبع:

1403/08/13
13:50:36
0.0 / 5
29
تگهای خبر: آموزش , ارزش , استاندارد , الكترونیك
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۲ بعلاوه ۳
ابر نت