در نشست هم اندیشی فن بازار تخصصی معدن بررسی شد

راهکارهای تقویت و توسعه ارتباطات بین دانش بنیان های معدنی و صنایع معدنی

راهکارهای تقویت و توسعه ارتباطات بین دانش بنیان های معدنی و صنایع معدنی

ابرنت: در اولین نشست هم اندیشی فن بازار تخصصی معدن با حضور دبیر شبکه فن بازار ملی ایران و مدیران ارشد حوزه فناوری و معدن، راهکارهای تقویت و توسعه ارتباطات بین دانش بنیان های معدنی و صنایع معدنی بررسی گردید.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، اولین جلسه هم اندیشی فن بازار تخصصی معدن با حضور دبیر شبکه فن بازار ملی ایران، مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو)، مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران و کارگزاران تجارت فناوری و مدیران فن بازارهای منطقه ای شبکه فن بازار ملی ایران، با هدف بررسی راهکارهای تقویت و توسعه ارتباطات بین دانش بنیان های حوزه معدن و صنایع معدنی از راه فن بازار تخصصی به شکل حضوری و مجازی برگزار شد.
محمد صالح خالقی، دبیر شبکه فن بازار ملی در آغاز نشست به اهمیت این فن بازار اشاره و اظهار نمود: با وجود زمان کوتاهی که از افتتاح این فن بازار می گذرد، همکاریهای مؤثری با مجموعه ایمینو شکل گرفته است.
وی ضمن اشاره به برنامه های جامع و کاملی که تا آخر سال برای پیشبرد اهداف تدوین و برنامه ریزی شده اند، هدف اصلی را تربیت و اتصال دانش بنیان ها به فرایند تجاری سازی از راه این فن بازار دانست.
مجید وفایی فرد، مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو) هم به تشریح فعالیتهای مجموعه ایمینو پرداخت و از برنامه های توسعه این مجموعه اطلاع داد.
مجری طرح زیست بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی (ایمینو)، به ایجاد پردیس تخصصی معدن و صنایع معدنی اشاره نمود که شامل مراکز تحقیقاتی در شهر های کرج، آذرشهر و یزد می شود.
او همینطور بر ظرفیتهای بین المللی موجود برای همکاری با ایمینو تصریح کرد و از برنامه های آینده جهت تقویت این روابط گفت.
محمد گلستانی، مدیر توسعه صنعتی و فناوری سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران هم از قرار گرفتن دو مجموعه فن بازار در کنار یکدیگر در درون وزارت خانه ابراز خرسندی کرد.
گلستانی در ادامه به برنامه های درحال اجرا اشاره نمود و اظهار داشت: پروژه شهرک صنعتی فناوری که نیازهای فناورانه حوزه معدن در استانهای سمنان و کرمان را شناسایی کرده است، همینطور پروژه نظام مبادله پیمانکاری فرعی که امکان تعامل پیمانکاران بزرگ و کوچک را از راه یک سامانه فراهم می آورد، درحال تدوین است و حوزه معدن بعنوان سومین حوزه در این برنامه ها درنظر گرفته شده است.
عطائی پور، مشاور تجاری سازی فن بازار تخصصی معدن، هم به محورهای همکاری با اعضای شبکه فن بازار ملی اشاره نمود.
وی برگزاری رویدادهای استانی، نمایشگاه ها و رویدادهای ملی و هم تکمیل بانک اطلاعاتی نیازهای حوزه معدن را همچون این محورها برشمرد.
به نقل از معاونت علمی ریاست جمهوری، همینطور نظرات و پیشنهادهای کارگزاران و مدیران شبکه فن بازار ملی ایران جهت رابطه بیشتر و تعریف همکاری ها از طریق های مختلف همچون مشارکت در رویدادها، معرفی فناوری ها، فناور شدن و بالابردن بهره وری معادن، رفع نیازهای حوزه معدن و صنایع معدنی به اشتراک گذاشته شد.
دیدگاه های طرح شده توسط کارگزاران و مدیران شبکه فن بازار ملی ایران نشان دهنده انگیزه بالا برای توسعه راه های جدید همکاری، ارتقای بهره وری معادن و رفع نیازهای صنعت معدن و صنایع معدنی از طرق نوین بودند.
این نشست علاوه بر بررسی موفقیت ها، چالش ها و راهکارهای پیش رو را هم مورد توجه قرار داد و بعنوان یک نقطه شروع برای ارتقاء و بهبود روندهای جاری و آتی در قسمت معدن و صنایع معدنی تلقی شد.



منبع:

1403/08/29
12:53:46
0.0 / 5
221
تگهای خبر: ارتباطات , شبكه , صنعت , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۹ بعلاوه ۳
ابر نت