اهمیت ایجاد کنسرسیومی برای کمک به توسعه صادرات دانش بنیان ها

اهمیت ایجاد کنسرسیومی برای کمک به توسعه صادرات دانش بنیان ها

به گزارش ابرنت، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تکیه بر اهمیت ایجاد کنسرسیومی جهت کمک به توسعه صادرات دانش بنیان ها اظهار داشت: دانش بنیان ها از توانمندی صادراتی با ارزش افزوده بالا برخوردار می باشند و صندوق نوآوری آماده عرضه خدمات متناسب با نیازهای دانش بنیان ها در امر صادرات است.


به گزارش ابرنت به نقل از ایسنا، دکتر محمدصادق خیاطیان رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در چهارمین جلسه کارگروه صادرات انجمن ملی شرکتهای صنایع پیشرفته و دانش بنیان صنعت و معدن که در محل صندوق برگزار شد، ضمن اشاره به فعالیتهای مختلف در قسمت پشتیبانی از صادرات اظهار داشت: اگر بحث خام فروشی را کنار بگذاریم، حوزه ای که می تواند ارزش افزوده به وجود بیاورد، همین حوزه دانش بنیان است. دانش بنیان ها از توانمندی صادراتی با ارزش افزوده بالا برخوردار می باشند.
خیاطیان خاطرنشان کرد: آمارها نشان می دهند که صادرات شرکتهای دانش بنیان حدود 2.8 میلیارد دلار است، اما در قسمت صادرات محصولات دانش بنیان، این رقم پایین تر است و آن چه در این بخش مورد انتظار است، هنوز محقق نشده است. با این وجود، شاهد عزم و تلاش جدی برای پشتیبانی از توسعه صادرات در نهادهای مختلف همچون معاونت علمی، صندوق نوآوری و حتی برخی وزارت خانه ها مانند صمت و امور خارجه هستیم و همه نهادها و سازمان ها، برنامه های خوبی برای پشتیبانی از کمک به توسعه صادرات دارند.
وی ادامه داد: ما هم در صندوق نوآوری و شکوفایی، ابزارهای متنوعی را برای پشتیبانی از صادرات محصولات دانش بنیان در حال اجرا داریم. یکی از این برنامه ها، برگزاری پاویون در نمایشگاه های معتبر داخلی و خارجی است. حضور شرکتهای دانش بنیان در نمایشگاه های معتبر بین المللی در چارچوب یک پاویون ویژه، به معرفی بهتر محصولات این شرکت ها و توانمندسازی آنها کمک شایانی می کند. خدمات دیگر همچون تولید فراسرزمینی، سرمایه در گردش و رشد تولید صادراتی هم از دیگر برنامه های حمایتی صندوق جهت کمک به صادرات محصولات دانش بنیان است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با تاکید بر لزوم عزم، اراده، توان و اهتمام ویژه همه نهادهای مسئول جهت کمک به توسعه صادرات اظهار داشت: یکی از مهم ترین اقداماتی که به توسعه صادرات بخصوص صادرات دانش بنیان ها کمک می نماید، ایجاد یک کنسرسیوم است. بعنوان مثال می توانیم در حوزه تجهیزات پزشکی، با ایجاد یک کنسرسیوم و ایجاد یک برند صادراتی، محصولات شرکتهای فعال در این بخش را به کشورهای مختلف صادر نماییم. یا حتی برای اجرای یک پروژه بیمارستانی در یک کشور خارجی، کنسرسیوم تشکیل شده و کل پروژه را برعهده بگیرد و اجزای کنسرسیوم، متشکل از شرکتهای دانش بنیان و توانمند در قسمت های مختلف حوزه تجهیزات پزشکی باشند.
به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تصریح کرد: پشتیبانی از شرکتهای دانش بنیان در راه صادرات محصولات دانش بنیان، یکی از اولویت ها و جهت گیری های جدی در صندوق نوآوری و شکوفایی است و در بُعد تأمین مالی و پشتیبانی از این بخش، اعلام آمادگی می نماییم.


1403/12/17
19:26:38
0.0 / 5
166
تگهای خبر: ابزار , ارزش , برند , خدمات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)

تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
لطفا شما هم نظر دهید
= ۷ بعلاوه ۳
ابر نت